Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر با خوانندگی رشید وطن‌دوست و ماریو تقدسی آثاری از موسیقی‌های ایرانی، آذربایجانی و کلاسیک روز سه شنبه مورخ 19/2/96 در تالار وحدت به اجرا درآوردند.

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش ایلنا، ارکستر فرهنگ و هنر در بخش اول کنسرت خود با حضور علی‌اکبر قربانی (رهبر ارکستر) روی صحنه آمد و به خوانندگی رشید وطن دوست قطعاتی از موسیقی ایرانی از ساخته‌های حبیب الله بدیعی، عباس شاپوری، شهرام توکلی و علی اکبر قربانی را اجرا کرد که با استقبال مخاطبان روبرو شد.

وطن دوست خواننده اپرا که سابقه همکاری با ارکستر سمفونیک تهران در زمان حشمت سنجری را درکارنامه هنری خود دارد طی این کنسرت در کنار اجرای قطعات موسیقی ایران، آثاری از آهنگسازان موسیقی آذربایجان همچون اوزبر حاجی بیکف، توفیق قلی اف، واصف آدی گوزلف و علی سلیمی را نیز خواند که با توجه به نوع ارتباط مخاطب ایرانی با موسیقی آذری این بخش نیز  با  استقبال قابل توجه مخاطبان همراه بود.

ارکستر فرهنگ و هنر، در بخش دوم اجرای خود با رهبری شهرام توکلی به صحنه بازگشت و با حضور ماریو تقدسی خواننده اپرا آثاری از روسینی، بیزه و فرانز لاهر، را به زبان انگلیسی، ایتالیایی،فرانسوی و آلمانی اجرا کرد.

ارکستر فرهنگ و هنر که یک ارکستر دانشجویی است آخرین اجرای صحنه‌ای خود را سال گذشته به خوانندگی وحید تاج در سالن کنسرتوار چایکوفسکی برگزار کرده بود.

ارکستر فرهنگ و هنر به همت سوسن تقی پور ریاست دانشگاه واحد ٤٦ تهران و رهبران ارکستر علی‌اکبر قربانی و شهرام توکلی به همراه جمعی از دانشجویان دانشگاه موسیقی در سال ١٣٩٣ تاسیس و در تالار وحدت در حضور وزیر ارشاد رونمایی شد. این ارکستر با تمرکز بر روی دانشجویان رشته موسیقی سعی دارد تا بستر مناسبی برای نوازندگان و دانشجویان این رشته فراهم آورد.

در این کنسرت، ارکستر فرهنگ و هنر در بخش اول با حضور علی اکبر قربانی در مقام رهبر به روی صحنه آمد و به خوانندگی رشید وطن دوست قطعاتی از موسیقی ایرانی از ساخته های حبیب الله بدیعی، عباس شاپوری، شهرام توکلی و علی اکبر قربانی را اجرا کرد که با استقبال خوب مخاطبان روبرو شد.

وطن دوست خواننده  پیشکسوت اپرا که سابقه همکاری با ارکستر سمفونیک تهران در زمان  حشمت سنجری را درکارنامه هنری خود دارد شب گذشته در کنار اجرای قطعات موسیقی ایران، آثاری از آهنگسازان موسیقی آذربایجان همچون اوزبر حاجی بیکف، توفیق قلی اف، واصف آدی گوزلف و علی سلیمی را نیز در همراهی با ارکستر خواند که با توجه به نوع ارتباط مخاطب ایرانی با موسیقی آذری این بخش نیز  با  استقبال قابل توجه مخاطبان همراه بود.

ارکستر فرهنگ و هنر دانشگاه علمی کاربردی واحد 46 ،  در بخش دوم اجرای خود با رهبری شهرام توکلی به صحنه بازگشت و با حضور ماریو تقدسی خواننده برجسته اپرا آثاری از روسینی، بیزه و فرانز لاهر، را به زبان انگلیسی، ایتالیایی،فرانسوی و آلمانی اجرا کرد.

ارکستر فرهنگ و هنر که یک ارکستر دانشجویی است آخرین اجرای صحنه ای خود را سال گذشته به خوانندگی وحید تاج در سالن کنسرتوار چایکوفسکی برگزار کرده بود و شب گذشته در اجرای خود توانست اجرای قابل قبولی از رپرتوار انتخابی را به مخاطبانش ارائه دهد و همنشینی موسیقی ایرانی را با موسیقی کلاسیک و آذربایجانی ایجاد کند.

گفتنی است :ارکستر  فرهنگ و هنر به همت سوسن تقی پور ریاست دانشگاه واحد ٤٦ تهران و رهبران ارکستر علی اکبر قربانی و شهرام توکلی به همراه جمعی از دانشجویان دانشگاه موسیقی در سال ١٣٩٣ تاسیس و در تالار وحدت در حضور وزیر ارشاد رونمایی شد. این ارکستر با تمرکز بر روی دانشجویان رشته موسیقی سعی دارد تا بستر مناسبی برای نوازندگان و دانشجویان این رشته فراهم آورد.

١١:٢٨ - چهارشنبه ٣ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٦٨٩٠    /    تعداد نمایش : ١٨١